Mihai Cosmin Popescu

Mihai Cosmin Popescu

Presdintele Juriului

Mihai Cosmin Popescu - Absolvent al secției de pedagogie, în 1982, a Conservatorului Ciprian Porumbescu. Printre dascălii săi s-au numărat Dragoș Alexandrescu (teoria muzicii), Dan Buciu (armonie), Dinu Ciocan (contrapunct). Component al coralei Song (1981), profesor de muzică în orașul Fetești (1982-1987). Din 1987, redactor la Radiodifuziunea Română. A colaborat cu Iosif Sava, a realizat emisiuni de divertisment muzical, împreuna cu Ana Maria Zaharescu (Du-mă cu tine la capătul lumii), cu Anca Romeci (Dimineți de weekend) sau Ducu Bertzi (Omul cu chitara - emisiune folk). Din 1997 s-a specializat pe emisiuni de folk, fiind invitat și în numeroase jurii de specialitate. În emisiuni proprii (Melo de la 3 la 4) sau de folk, i-a avut invitați pe: Dan Grigore, Adrian Iorgulescu, George Stanca, Florian Pittiș, Angela Similea, Elena Cârstea, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, George Țărnea, Voicu Enachescu, Tudor Gheorghe. Din 2007, prezintă Seratele Folk, un proiect de muzica și poezie, realizat de Radio România Actualități și Centrul Național de Artă Tinerimea Română. Printre invitați, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Marius Batu, Horațiu Mălăele, Mircea Diaconu, Virgil Ogășanu, George Mihăiță, Zoia Alecu, Florin Săsărman, Tatiana Stepa. În perioada 1991-1996, a fost coordonatorul secției de muzică corală. S-a născut la 4 decembrie 1957, la București. – membru in juriu

Material plreluat de saitul: http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_Cosmin_Popescu

Ovidiu Mihailescu

Ovidiu Mihailescu

Membru Juriu

Ovidiu Mihailescu - (n. 11 mai 1962, Roman) este un cântăreț și compozitor de muzică folk. Se îndrăgostește de muzica folk ascultând Mircea Baniciu și Valeriu Sterian.[1]. Se apucă să cânte la chitară de la vârsta de 17 ani. Din 1984 se alătură echipei de folkiști a Cenaclului Vouă (nume ca Eugen Baboi, Raul Cârstea, Dan Caramihai, Puiu Crețu, Teddy Tudoroiu) alături de care participă la peste 300 de spectacole în țară. În 2004 lansează volumul de poezii Aici sunt anii Dumneavoastră.... Primul album Cauboy-ul Nelu îl lansează în 2007. În perioada 2007-2008 apare în concerte alături de Daniel Iancu care și colaborează la câteva melodii de pe albumul Cowboy-ul Nelu (Chinezoaica și Cowboy-ul Nelu)

Material preluat de saitul: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ovidiu_Mih%C4%83ilescu

Ludvic Schibinschi

Ludvic Schibinschi

Membru Juriu

Ludvic Schibinschi - perioada 1969-2013, profesor la: SMA Botosani, Sc. Generala Manastirea Doamnei – Botosani, Palatul Copiilor Botosani, in cadul Palatului Copiilor Botosani a predate, educatie nonformala in invatamant, profesor de isotie pe catedra de monografie. In perioada 1969-1974, absolva facultatea de istorie filozofie Alexandru Ioan Cuza din Iasi. A mai efectuat cursuri practice in domeniul “Sportul pentr toti”, cursuri la scoala popular de muzica – acordeon si chitara. In perioada 1990-2013 director al taberei educative sustiunute la Agafton, organizator al expeditiilor scolare din perioada 1980-1990, preda cursuri de invatare chitara – stagiune de formare in programul national “Educatie pentru cetatenie democratic.


Emeric Imre

Emeric Imre

Membru Juriu

...In 1984, a debutat la Cenaclul Flacara, impreuna cu Ghita Cucui si Liviu Robu cu care formau grupul Notorius. Euforia scenei a fost curmata, insa, de chemarea „in armata”. A fost militar la o unitate din Timisoara, in orchestra careia a cantat la vioara si chitara. La terminarea stagiului militar, a aflat Cenacul Flacara desfiintat. In 1987 s-a casatorit cu Aurora, care mai apoi a devenit mama copiilor sai Bianca Felicia si Cristian Emeric. In prezent, acestia traiesc in Italia, in Arezzo.

Material preluat de saitul: http://www.foreverfolk.com/2009/04/09/emeric-imre.html